Tuesday, May 18, 2010

24

Still in mothers day mood.Since hari-hari ada kat rumah sekarang so hari-hari boleh jadi mothers day lah kan.Found this video on facebook and i think he is sooooo sweeet!Haha.

Happy mothers day again!Thanks sangat-sangat mak for lots and lots of love yang tak terkira beribu-ribu lemon and sentiasa membuat hati ni gembira berbunga-bunga bila melihat senyumanmu! ♥ 

And for pulut durian pagi tadi,and mentarang bakaq cecah ayaq asam beserta asam pedas dan udang goreng tengahari ni.Hehe..


Nak tunjuk lah video ni kat mak malam sat lagi.Hikhik~

4 comments:

  1. aku mcm kenal je kau ni..heh, selamat berbloging

    ReplyDelete
  2. kalau kau buat2 xkenal aku tampar.haha.thanks

    ReplyDelete
  3. mai koteawgoreng satu.. ahaksss...

    ReplyDelete