Thursday, May 6, 2010

17

First of all thanks to Sarol yg telah berbesar hati sponser aku chicken chop yg besar gedabak kat radix hari ni.Hehe..Hasilnya dua-dua jalan macam ibu tengah pregnant 4,5 bulan.

Kadang-kadang bila terlalu kekenyangan aku mula lalai,

Tadi masa drive kat Kangar terserempak dengan traffic light,first one bila lampu hijau kereta mula jalan and aku pun tekan minyak tapi kereta tak jalan-jalan.Dang,aku lupa masuk gear.

Second one sampai kat traffic light lampu merah aku pun stop free kan gear tutup enjin and sandar tunggu lampu hijau.

Tiga empat saat lepas tu baru aku sedar ; 




Kenapa aku tutup enjin kereta kat traffic light dikelilingi dengan kereta lain keliling aku ni!

Blergh~

3 comments:

  1. wakakakaka...
    nk jmat mnyk ke ape?

    ReplyDelete
  2. michael schumacher pun tak off enjin kat trafik lait.

    haha..

    ReplyDelete
  3. *tutop muka*
    malu.bhahaha.hopefully pemandu yg lain tak perasan

    ReplyDelete